Reserveringen & Contact:

tel: +31 (0)20 673 31 41

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie:

Memphis Hotel

De lairessestraat 87

1071 NX Amsterdam

 

Google Maps >

Faciliteiten

 

Sporten


Wilt u lekker zweten dan kunnen wij u aanraden om hard te gaan lopen in het Vondelpark of kunt tegen betaling sporten in de sportschool Personal Health Club naast ons.

Lounge / Bar


Wanneer u lekker de krant wil lezen met een goed kop koffie dan kunt u dat doen in onze lounge / bar of 's avonds gezellig met vrienden en collega's een biertje doen in 'Freddies' geboortehuis.

Rookvrije ruimten


Het Memphis Hotel is geheel rookvrij.
Ook op de hotelkamers geldt een rookverbod.

Bagageruimte


U kunt koffers en tassen opslaan in de bagageruimte, bijvoorbeeld als u vroeg aankomt in het hotel of na het uitchecken. Deze bagageruimte is toegankelijk voor alle gasten van het Memphis hotel.

Receptie


De receptiemedewerkers helpen u graag een handje bij het verkennen van de stad. Met plezier geven ze praktische en toeristische tips. Van de werking van het openbaar vervoer tot het adviseren van een goed restaurant.

Ook kunnen zij u helpen aan kaarten te komen voor de grote musea, zodat u daar niet meer in de lange rij achteraan hoeft te sluiten.

Internet


In uw kamer, in de lobby en in de brasserie kunt u met uw laptop onbeperkt internetten via het gratis draadloze netwerk (wifi).

Ook kunt u gebruik maken van het internet in onze Business Centre.

Wanneer u iets wilt printen kunt u het bestand naar de receptie sturen, vervolgens zullen zij het uitprinten voor u.

Restaurant


Dagelijks wordt ontbijt geserveerd in de Brasserie Lairesse. Gedurende de week zijn de ontbijttijden van 07.00 tot 10.30 en in het weekend kunt u langer uitslapen, want dan wordt het geserveerd van 07.30 tot 11.00.

Lunch wordt alleen geserveerd op aanvraag bij Brasserie Lairesse.

Het diner is alleen van dinsdag tot zaterdag, maar dan van 18.00 tot 21.30. Laat u lekker verwennen door een heerlijk drie-gangen menu van de chef of gewoon lekker à la carte genieten.

Ontbijten en dineren kunt u ook op uw kamer gebruiken door middel van Roomservice.